header

header

Wednesday, July 6, 2011

berlagak jadi neyo lagii ~~

sebelum tuwh sayaa nak mintak maaf kalau post syaa kali ne akan menyedihkan korg apabila korg melihatnyerr . dan bagi syaa ini kisah lucu . jadi xsala share ngn korg kan ? lets start . ahakss ~~

pada 29jun2011 yg lalu , my english teacher suro khami stu kls adakan MINI CONCERT ..
tujuannyerr adalahh tok markah oral . 
so , sayaa ngn partner sayaa (yean majid) telahh 
memilihh lagu :neyo - one in a million ..
klo korang tahu lagu tuwh , melody nyerr agak rancak . haha . so , sayaa suda rekod persembahan sayaa sepanjang giliran sayaa dijalankan . dan lasilnyer kalo korang nak tahu :
PALING TEROK YANG PERNAH SUHADA AZEMAN BUADD !!

nak tengok ?? klo mahu dgar , sila tekan butang stop di bahagian lagu musicdumper blog syaa : di bawah sekali . ini bg memudahkan korg dga nyanyian buruk saya ini dgn jelass .hehe .ne haa :

video

haa ? amacam ? berdekahh tak ? ne first time sayaa buadd . yelaa . xpernah nyanyi di khalayak rmi . 
so , agak nervous sikidd :p

dah xjadi tuwh , sayaa mntk permision teacher tok repeat blek . mao tahu hasilnye ??
yg ini :

video

hahaa . ape perasaan korang ble tgk ? BHAHAHAHAHA !
sayaa sendiri tgk pon mao ketawa jugaa . ape laa . 
padahal setengah mati training before the cncert . tapi hasilnyaa ? hahaha .
egt mntk ngn ckgu tok wat blek , lagii better . rpenye ? haram jadah  :p

haha . its oke . sayaa post ini juz for fun . hehe . nnti bila ada kesempatan sekali lagii tok buat ,
sayaa akan pastikan : i'll do the bez !! kasi letop itu tempat larhh !!  :p

nak tahu tak knp jd cmtu ? sebenanye , ble tbe giliran sayaa , bole pulak perot ne meragam . adesss . xtahuu laa ape yg dye nak . turn sayaa tross saket . dlm kple otak xpkir ape ahh . wat persembahan pon 
ASAL BOLEHH JEKK !
haha . sayaa sendry xsgke persembahan sayaa seterok ini . hehe . btw , malaslaa cte panjang . haha . yg pntg korg have fun bce , kre ok ahh . heheh . btw ,
thnks a lot . sayaa akan pastikan rakaman sayaa perfect jika kesempatan itu dberi selepas ini  :))